fbpx

ویزای انگلیس - بریتانیا

ویزای کارآفرینی بریتانیا (ردیف ۱

پایتخت

لندن

منطقه زمانی

UTC 0:00

کل مساحت

۲۴۳,۶۱۰ کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی

نزدیکترین کشور

ایرلند، هلند، بلژیک، فرانسه

موقعیت

اروپای غربی

جمعیت

۶۳,۷۴۲,۹۷۷

واحد پول

پوند بریتانیا (GBP)

کشورهای بدون نیاز به ویزا

۱۵۷ کشور بدون نیاز به ویزا

به دنبال مکانی متنوع، شکوفا و با موقعیت بسیار خوب می­گردید که به خانه­تان تبدیل شود؟ به هیچ جا غیر از بریتانیا فکر نکنید؛ یک پیشرو اقتصادی و فرهنگی و دارای بهترین و جذابترین استانداردهای زندگی در جهان.

بررسی ویزای کارآفرینی

اینها بخشهای سیستم مبتنی بر امتیاز برای افرادی هستند که خواهان سرمایه­گذاری در کسب­وکارهای داخل بریتانیا می­باشند.

می­توانید برای یک ویزای ردیف 1 (کارآفرین) در بریتانیا درخواست بدهید، اگر:

  • قصد راه­اندازی کسب­ و کاری را در بریتانیا دارید.
  • اهل خارج از منطقۀ اقتصادی اروپا (EEA) و سوییس هستید.
  • دیگر الزامات صلاحیت را دارا هستید.

شما میتوانید:

  • یک یا چند کسب­وکار را راه­اندازی کنید یا صاحب آنها شوید.
  • برای کسب­وکار خودتان کار کنید، برای مثال استخدام خودتان باشید، اما باید کارتان با شرایط خوداستخدامی مطابقت داشته باشد.
  • اعضاء خانواده­تان را نیز با خود به همراه بیاورید.

شما نمیتوانید:

  • فعالیتی خارج از کسب­وکارتان انجام دهید؛ برای مثال در محلی کار کنید که استخدام کسب­وکار دیگری باشید.
  • سرمایۀ عمومی بگیرید.

جامعه­ای متنوع و چند فرهنگی

جامعه­ای متنوع و چند فرهنگی که بازتابی­ از گروه­های قومی و فرهنگی بزرگ است؛

استاندارد برتر آموزشی

استاندارد برتر آموزشی، شبکۀ وسیع مدارس دولتی و خصوصی و بیش از 150 دانشگاه و مؤسسۀ آموزش عالی؛

خدمات رایگان پزشکی

یکی از بهترین ارائه­ کنندگان خدمات رایگان پزشکی در جهان

عضو کلیدی اتحادیۀ اروپا

عضو کلیدی اتحادیۀ اروپا که این خود به معنای فرصتهای بزرگتر کسب­وکار در سراسر اروپاست؛

 

مرکز کسب­ وکار

یک مرکز کسب­ وکار مالی بی­رقیب (لندن)؛

نظام مالیاتی جذاب

نظام مالیاتی جذاب برای سرمایه ­گذاران سطح بالا که به عنوان “شهروندان بریتانیایی و ساکن خارج از بریتانیا” طبقه ­بندی می­شوند

صلاحیت و الزامات

ردیف ۱ (کارآفرین) – کسب امتیاز

برای به دست­آوردن مجوز ورود یا خروج از ردیف 1 (کارآفرین)، باید حداقل 16 سال سن داشته باشید و امتیازات کافی را نیز به دست آورید. اعطاء امتیاز به ارائۀ شواهد مناسب در زمان مناسب توسط شما بستگی خواهد داشت.

در ردیف ۱ (کارآفرین) باید امتیازات زیر را به دست آورید:

  • حداقل ۷۵ امتیاز برای ویژگیهای خاص (پیوست A قوانین مهاجرت)؛
  • ۱۰ امتیاز برای زبان انگلیسی (پیوست B قوانین مهاجرتی)؛
  • ۱۰ امتیاز برای ماندگاری (سرمایه) (پیوست C قوانین مهاجرت).

نکتۀ مهم: متقاضیان برای تقاضای ویزای موردنظر، ملزم به کسب حداقل ۹۵ امتیاز هستند و می­توانند به روشهای زیر این امتیاز را به دست آورند:

تقاضای اولیه

متقاضی باید به شیوۀ زیر در این بخش 75 امتیاز کسب کند:

  • با ارائۀ مدارک و شواهدی که نشان دهند متقاضی حداقل 000 پوند سرمایه (حداکثر 25 امتیاز) یا به 50.000 پوند سرمایه در یک مؤسسۀ مالی قانونی دسترسی دارد (حداکثر 25 امتیاز) که توسط بخشهای زیر تأمین مالی شده باشد:
  1. یک یا چند شرکت سرمایه­گذاری ثبت­شده و دارای مجوز مرجع راهبرد امور مالی انگلستان (FCA) (که برای تمامی متقاضیان در دسترس نیست)؛ یا
  2. یک یا چند رقابت تأمین مالی کشت ایدۀ کارآفرینی در بریتانیا که در وبسایت تجارت و سرمایه­گذاری بریتانیا (UKTI) مجاز شناخته شده باشند؛ یا
  3. یک یا چند بخش دولتی در بریتانیا یا بخش دولتی تحویل­داده­شده در اسکاتلند، ولز یا ایرلند شمالی.
  • با ارائۀ شواهد و مدارکی که نشان دهد سرمایه­ای در یک یا چند مؤسسۀ مجاز مالی نگهداری می­شود (حداکثر 25 امتیاز).
  • با ارائۀ مدارکی که نشان دهد این سرمایه در بریتانیا قابل نقل­وانتقال است (حداکثر 25 امتیاز).

ردیف 1 (کارآفرین فارغ­التحصیل) مهاجرانی که درخواست تغییر به ردیف 1 (کارآفرین) را دارند باید تنها نشان دهند که 50.000 پوند سرمایه در اختیار دارند. این مبلغ را می­توان در کسب­وکار یا به صورت ناقص با امکان دسترسی جهت نقدکردن موجودی 50.000 پوندی سرمایه­گذاری کرد.

متقاضی باید با استفاده از این امتیازات که در بالا عنوان شد، 75 امتیاز را به دست آورد.

متقاضیان ردیف 1 (کارآفرین) باید شواهد و مدارکی دال بر اینکه می­توانند زبان انگلیسی را تا سطح مشخصی صبحت و توسط آن ارتباط برقرار کنند و آن را بفهمند ارائه کنند. این الزام را می­توان به سه شکل زیر برآورده کرد:

  • اهل یکی از کشورهایی باشید که اکثریت آنها انگلیسی­زبان هستند؛ مانند ایالات متحده، کانادا، استرالیا و …
  • داشتن مدرک صلاحیت از یک کشور انگلیسی­زبان
  • گذراندن آزمون سطح B1 چارچوب اروپایی مشترک مرجع

متقاضی باید در این بخش با ارائۀ شواهد و مدارکی که تأیید کند او سرمایۀ کافی برای معاش و تأمین زندگی خود و بستگان خویش را دارد، 10 امتیاز کسب کند. ارائۀ مدارکی که نشان دهد متقاضی در سه ­ماه پیش از درخواست، مقدار مشخصی پول در حساب خود داشته در این مورد ضروری است.

متقاضی باید مدارکی دال بر دسترسی او به مقادیر پولی که در پایین آمده است ارائه کند تا بتواند برای خود و اعضاء خانواده­اش درخواست ویزا کند:

  • اگر متقاضی درخواست ورود را خارج از بریتانیا انجام دهد، 3310 پوند از 1 ژوئیه 2014؛
  • اگر متقاضی درخواست را از درون کشور برای تمدید ویزا انجام می­دهد یا درخواست را در حالی ارسال می­کند که در بریتانیا باقی می­ماند، 945 پوند؛
  • 1890 پوند برای هر عضو خانواده، در شرایطی که متقاضی اصلی به مدت کمتر از 12 ماه در بریتانیا بوده باشد؛
  • 630 پوند برای هر عضو خانواده، در صورتی که متقاضی و اعضاء خانواده در بریتانیا ساکن باشند و متقاضی اصلی به مدت بیش از 12 ماه در بریتانیا بوده باشد.

لطفاً به یاد داشته باشید متقاضی باید منابع مالی بالا را به همراه 200.000 پوند که قصد سرمایه­گذاری آن در کسب­وکار را دارد در اختیار داشته باشد.

منبع سرمایه

متقاضی برای ورود یا خروج از ردیف 1 (کارآفرین) نیازی به نشان­دادن 200.000 پوند (یا 50.000) ندارد. او می­تواند بر تأمین مالی 200.000 پوند الزامی، به یک واسطه یا شخص ثالث اتکا کند. اشخاص ثالث می­توانند یکی از موارد زیر باشند:

  • اعضاء خانواده (در بریتانیا یا خارج از آن)
  • هر سرمایه­گذار دیگر (در بریتانیا یا خارج از آن)
  • یک نهاد قانونی (در بریتانیا یا خارج از آن)

لطفاً به یاد داشته باشید شخص ثالث تأمین­کننده تنها مجاز است 200.000 پوند برای سرمایه­گذاری در کسب­وکار پرداخت و متقاضی باید از یک منبع شخصی سرمایۀ مورد­نیاز برای بخش معاش را تأمین کند.

آزمون کارآفرین واقعی

آزمون کارآفرین واقعی توسط وزارت کشور انجام می­شود و عواملی که در زیر آورده شده­اند را برای اتخاذ تصمیم مبنی بر اینکه آیا متقاضی کارآفرینی صلاحیت دارد یا خیر، در نظر خواهد گرفت:

  • شواهدی مبنی بر ثبت درخواست؛
  • صحت و اعتبار منبع مالی که در جدول 4 پیوست A آورده شده است؛
  • صحت و اعتبار برنامه­های کاری و تحقیقات بازاری متقاضیان در بخش منتخب کسب­وکار؛
  • تجربۀ آموزشی و کاری پیشین متقاضی (یا فقدان آن)؛
  • متقاضی پیشتر در کدام قسمت بریتانیا به عنوان خوداستخدامی یا مدیر یک کسب­وکار ثبت­نام کرده و ماهیت کسب­وکار نیازمند اعتباربخشی اجباری، ثبت­نام و/یا بیمه است؛ خواه آن اعتباربخشی، ثبت­نام یا بیمۀ به دست آمده باشد یا خیر؛
  • سابقۀ مهاجرت متقاضی و فعالیت پیشین وی در بریتانیا؛ و
  • هرگونه اطلاعات مرتبط دیگر.

(مدت زمان ردیف ۱ (کارآفرین

چه برای ورود درخواست بدهید چه از بخش مهاجرتی دیگری اقدام کنید، می­توانید با یک ویزای ردیف 1 (کارآفرین) برای حداکثر 3 سال و 4 ماه در بریتانیا بمانید.

اگر در یک بخش بمانید می­توانید ویزایتان را به مدت 2 سال دیگر تمدید و اگر آن را تغییر دهید می­توانید ویزا را تا 3 سال تمدید کنید.

اگر 5 سال در بریتانیا بمانید می­توانید درخواست اقامت بدهید.

غیبت های مجاز

مهاجر ردیف 1 (کارآفرین) مجاز است به مدت حداکثر 180 روز در هر سال تقویمی خارج از بریتانیا باشد و حق خود را برای تقاضا جهت اقامت دائم پس از 3 سال (اگر 10 شغل تمام­وقت به مدت 1 سال ایجاد یا سودی معادل 5 میلیون یورو ایجاد کند) یا 5 سال از دست ندهد.

تیمهای کارآفرینی

متقاضیان می­توانند تقاضای تیمهای کارآفرینی حداکثر دونفره بدهند، اما هر دو باید دسترسی یکسانی به منابع مالی سرمایه­گذاری داشته باشند. آنان می­توانند به طور همزمان تقاضای ویزای ردیف 1 (کارآفرین) را بدهند و از یک میزان سرمایه استفاده کنند؛ برای مثال 200 هزار یا 50 هزار پوند که توسط یکی از سازمانهایی که در بالا اشاره شد، تأمین شده باشد. هرکدام از آنان باید الزامات زبان و معاش را نیز بگذرانند.

اعضاء خانواده و بستگان

اعضاء خانواده و بستگان می­توانند با ویزای شما همراهتان به بریتانیا بیایند. اعضاء خانواده­تان نیز اگر از خارج از منطقۀ اقتصادی اروپا یا سوییس آمده باشند، باید ویزا تهیه کنند.

بستگان به یکی از افراد زیر گفته می­شود:

  • والدین
  • فرزندان زیر 18 سال شما
  • فرزندان بالای 18 سالی که هم ­اکنون به عنوان وابستۀ شما در بریتانیا هستند.

اعضاء بزرگسال خانواده باید گواهی سوء­پیشینه را از کشوری که در ده سال گذشته، بیش از 12 ماه در آن زندگی کرده­اند، دریافت کنند.

توجه : مطالب و اطلاعات ارائه شده تنها جنبه آگاهی و اطلاع رسانی دارد و جنبه توصیه تخصصی و حرفه ای ندارد. ابرود بیز هیچ مسئولیتی را از هر گونه ضرر و زیان ناشی از اقدامات بر پایه اطلاعات مذکور به عهده نمی گیرد. برای اطلاعات بیشتر و هر گونه توصیه و راهنمایی تخصصی و حرفه ای با ما ارتباط برقرار کنید. © حقوق تألیف و کپی رایت: هر گونه کپی برداری بدون دریافت اجازه رسمی از مطالب ابرودبیز غیر قانونی می باشد و پیگرد قانونی خواهد داشت

Bize Ulaşın

+90 212 963 05 52
Size en kısa zamanda geri dönuş yapıcağız

©2018 AbroadBiz Bütün Haklar ve İçerekler AbroadBiz Aittir

Compare

Log in with your credentials

Forgot your details?