fbpx

ویزای انگلیس - بریتانیا

( ویزای سرمایه گذاری بریتانیا (ردیف 1

پایتخت

لندن

منطقه زمانی

UTC 0:00

کل مساحت

۲۴۳,۶۱۰ کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی

نزدیکترین کشور

ایرلند، هلند، بلژیک، فرانسه

موقعیت

اروپای غربی

جمعیت

۶۳,۷۴۲,۹۷۷

واحد پول

پوند بریتانیا (GBP)

کشورهای بدون نیاز به ویزا

۱۵۷ کشور بدون نیاز به ویزا

به دنبال مکانی متنوع، شکوفا و با موقعیت بسیار خوب می­گردید که به خانه­تان تبدیل شود؟ به هیچ جا غیر از بریتانیا فکر نکنید؛ یک پیشرو اقتصادی و فرهنگی و دارای بهترین و جذابترین استانداردهای زندگی در جهان.

تغییرات ایجاد شده

ردیف 1 (سرمایه­گذار) در سیستم مبتنی بر امتیاز قرار دارد و برای افراد دارای سرمایه­ که می­خواهند سرمایه­گذاری مالی هنگفتی در بریتانیا انجام دهند، مناسب است.

به یاد داشته باشید در تاریخ 4/6/2015 تغییرات مهمی در مسیر ویزای ردیف 1 (سرمایه­گذار) به وقوع پیوست. این تغییرات به شرح زیر هستند:

  • متقاضیان باید پیش از تقاضای اولیه، یک حساب بانکی سرمایه­گذاری قانونی در بریتانیا داشته باشند؛ بخش تجاری ما می­تواند در افتتاح چنین حسابی کمک کند؛
  • حداقل سن متقاضی در این دسته از 16 به 18 سال افزایش پیدا کرده است؛
  • متقاضیان اگر بخشی از سرمایۀ خود را به دلیل زیان بفروشند، دیگر نیازی به سرمایه­گذاری مازاد ندارند، اما باید تمامی سرمایۀ خود را در سبدهای سرمایه­­گذاریشان نگاه دارند. خرید و فروش سرمایه­گذاری نیز کماکان مجاز خواهد بود، به شرطی که سرمایه­گذار سرمایۀ خود را برداشت نکند.

از سال 2011، به سرمایه­گذاران خارجی مشوقهای بیشتری برای ورود به بریتانیا اعطا شده است. آنان در صورتی که مقادیر زیادی پول سرمایه­گذاری کنند، می­توانند سریعتر اقامت بگیرند و مدت زمان بیشتری را در خارج از بریتانیا به سر ببرند و صلاحیت خود برای اقامت را نیز از دست ندهند.

تقاضای اولیه

متقاضیان از 11/6/2015 ملزم شده­اند حداقل 75 امتیاز برای درخواست ویزا کسب کنند و می­توانند به روشهای زیر این امتیاز را به دست آورند:

  • با ارائۀ مدارک مستند مبنی بر داشتن حداقل 2 میلیون پوند که در یکی از مؤسسات مالی قانونی در بریتانیا نگاه داشته شود و در درون بریتانیا قابل­عرضه باشد؛
  • متقاضیان از 4/6/2015 باید پیش از تقاضای اولیه، یک حساب بانکی سرمایه­گذاری در بریتانیا داشته باشند. گروه تجاری ما برای افتتاح این حساب کمک خواهد کرد.

متقاضی باید با استفاده از گزینه­های بالا 75 امتیاز کسب کند و واجد شرایط دریافت ویزا شود. هیچ الزام زبانی و معاشی برای سرمایه­گذاران وجود ندارد.

گزینه های سرمایه

سرمایۀ موردنظر باید 3 ماه پیش از ارسال درخواست در حسابی نگهداری شود. اگر مبلغی کمتر در حساب بانکی یا سبد سهام نگهداری شود، حداقل مبلغ سرمایه­گذاری مورد نیاز 2 میلیون پوند خواهد بود که برای درخواست اولیه کافی است. گرچه طبق قوانین جدید، دورۀ لازم برای اقامت به مقدار سرمایه­گذاری­شده بستگی دارد؛ بنابراین در اینجا 3 گروه وجود دارد:

  • 2 میلیون پوند یا بیشتر
  • 5 میلیون پوند یا بیشتر
  • 10 میلیون پوند یا بیشتر

باید حداقل 2 میلیون پوند در بریتانیا از طریق اوراق قرضۀ دولتی بریتانیا، سرمایۀ سهام در گردش و شرکتهای تجاری ثبت­شدۀ بریتانیایی طی 3 ماه از تاریخ مشخص­شده سرمایه­گذاری کنید. اگر به شما به عنوان ردیف 1 (سرمایه­گذار) اجازۀ ورود اعطا شود، تاریخ مشخص­شده، تاریخ ورودتان به بریتانیا خواهد بود. اگر هم به عنوان ردیف 1 (سرمایه­گذار) اقامت دائم دریافت کرده­اید، تاریخ مشخص­شده­ همان تاریخ اعطاء اقامت دائم­ است.

سرمایه باید در بریتانیا قابل­عرضه­ باشد، یعنی در یک مؤسسۀ مالی مستقر در بریتانیا نگهداری شود، یا اگر در خارج از بریتانیا است، باید قابلیت انتقال آزاد به بریتانیا را داشته باشد یا قابل­تبدیل به استرلینگ باشد. این سرمایه می­تواند شامل مبلغی باشد که به همسر، شریک اجتماعی یا شریک همجنس او تعلق دارد، به شرطی که مستندات مشخصی ارائه شود.

منبع تأمین مالی

لازم است مدارک معینی از منبع سرمایه ارائه شود. منبع تأمین مالی در این مورد می­تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • هدیه
  • بیعنامه یا سند فروش
  • مدارک کسب­وکار
  • وصیت­نامه
  • پرداخت از محل طلاق
  • پاداش یا جوایز برده­شده
  • منابع دیگر (این گزینه موردی است و باید توسط مدارک مشخص ارائه شود. ما می­توانیم دربارۀ این گزینه با سفارت مربوطه یا وزارت کشور تماس بگیریم).

تقاضای تمدید

الزامات تقاضای تمدید برای ردیف 1 (سرمایه­گذار) به شرح زیر است:

مهاجرانی که حداقل 2 میلیون پوند سرمایه­گذاری کرده­اند، باید ویزای خود را 2 سال تمدید کنند تا بتوانند 5 سال اقامت خود را در بریتانیا تکمیل کنند و برای اقامت دائم درخواست دهند.

متقاضی باید در این بخش 75 امتیاز کسب کند که این کار توسط ارائۀ مدارک مستند مبنی بر اینکه متقاضی کمتر از 2 میلیون پوند در بریتانیا توسط اوراق قرضۀ دولتی بریتانیا، سرمایۀ سهام یا سرمایۀ وام در گردش و شرکتهای ثبت­شدۀ بریتانیایی سرمایه­گذاری نکرده است، امکان­پذیر است. سرمایه­گذاری­هایی که متقاضی توسط شرکتهایی انجام داده است که در سرمایه­گذاری املاک، مدیریت املاک یا توسعۀ املاک فعالیت دارند، به حساب نمی­آید.

  • ارائۀ مدارک مستند مبنی بر اینکه سرمایه­گذاری طی 3 ماه از تاریخ مشخص­شدۀ متقاضی انجام شده است.

سرمایه­گذار در صورتی که مدارک مستند ارائه کند، می­تواند به روشی که در بالا اشاره شد  75 امتیاز بگیرد.

متقاضیان از تاریخ 4/6/2014 دیگر نیازی به سرمایه­گذاری مازاد در صورت فروش بخشی از سرمایه­گذاری­­شان به دلیل زیان را ندارند، اما باید تمام سرمایۀ خود را در سبد سهام سرمایه­گذاری باقی بگذارند. خرید و فروش سرمایه­گذاری نیز مجاز است، به شرطی که سرمایه­گذار پول خود را خارج نکند.

(مدت زمان ردیف 1 (سرمایه گذار

کسانی که برای اولین بار درخواست می­دهند، اقامت 3 سال و 4 ماهه و کسانی که از دسته­ای به دستۀ مهاجرتی دیگری تغییر پیدا می­کنند اقامت 3 ساله دریافت خواهند کرد.

اقامت دائم (ILR)

دورۀ واجد شرایط برای اقامت دائم به شرح زیر است:

  • 5 سال درصورت سرمایه­گذاری 2 میلیون پوندی
  • 3 سال در صورت سرمایه­گذاری 5 میلیون پوندی
  • 2 سال در صورت سرمایه­گذاری 10 میلیون پوندی.

بنابراین کسانی­که 1 میلیون پوند سرمایه­گذاری می­کنند، درصورتی که تقاضای اولیه­­­شان پیش از 11/6/201 بوده باشد و سایر متقاضیان با سرمایه­گذاری 2 میلیون پوندی، نیازمند تمدید 2 سالۀ ویزا برای کمک به تکمیل 5 سال اقامت آنان در بریتانیا جهت تقاضا برای اقامت دائم هستند.

الزامات مربوط به تقاضای اقامت تحت­تأثیر قرار نگرفته­اند و حتی اگر با سرمایه­گذاری 10 میلیون پوند در اقتصاد بریتانیا طی دو سال اقامت دائم دریافت کنند، باید 3 سال دیگر صبر و برای تقاضای اقامت، با الزامات سکونت تطبیق پیدا کنند.

غیبت های مجاز

مهاجران ردیف 1 (سرمایه­ گذار) می­توانند به مدت حداکثر ۱۸۰ روز در هر سال تقویمی خارج از بریتانیا باشند و حق خود برای درخواست اقامت دائم پس از 2 سال (10 میلیون پوند سرمایه­ گذاری)، 3 سال (5 میلیون پوند سرمایه ­گذاری) یا 5 سال (1 میلیون­ پوند سرمایه­گذاری برای متقاضیانی که درخواست اولیه­شان پیش از تاریخ 11/6/201 انجام شده باشد، 2 میلیون پوند نیز برای سایر متقاضیان) را از دست ندهند.

اعضاء خانواده و بستگان

مهاجران ردیف 1 (سرمایه­گذار) می­توانند همسر، شریک غیرمزدوج، شریک اجتماعی یا کودکان زیر 1 سال خود را برای پیوستن به آنان به عنوان بستگان دعوت کنند. این بستگان حق کامل کار در بریتانیا را دارند، به غیر از کار به عنوان کارآموز پزشکی یا دندان­پزشکی، ورزشکار حرفه­ای یا مربی ورزشی.

توجه : مطالب و اطلاعات ارائه شده تنها جنبه آگاهی و اطلاع رسانی دارد و جنبه توصیه تخصصی و حرفه ای ندارد. ابرود بیز هیچ مسئولیتی را از هر گونه ضرر و زیان ناشی از اقدامات بر پایه اطلاعات مذکور به عهده نمی گیرد. برای اطلاعات بیشتر و هر گونه توصیه و راهنمایی تخصصی و حرفه ای با ما ارتباط برقرار کنید. © حقوق تألیف و کپی رایت: هر گونه کپی برداری بدون دریافت اجازه رسمی از مطالب ابرودبیز غیر قانونی می باشد و پیگرد قانونی خواهد داشت

Bize Ulaşın

+90 212 963 05 52
Size en kısa zamanda geri dönuş yapıcağız

©2018 AbroadBiz Bütün Haklar ve İçerekler AbroadBiz Aittir

Compare

Log in with your credentials

Forgot your details?