fbpx

ویزای انگلیس - بریتانیا

نمایندگی شرکت خارجی در بریتانیا

پایتخت

لندن

منطقه زمانی

UTC 0:00

کل مساحت

۲۴۳,۶۱۰ کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی

نزدیکترین کشور

ایرلند، هلند، بلژیک، فرانسه

موقعیت

اروپای غربی

جمعیت

۶۳,۷۴۲,۹۷۷

ارز

پوند بریتانیا (GBP)

کشورهای بدون نیاز به ویزا

۱۵۷ کشور بدون نیاز به ویزا

به دنبال مکانی متنوع، شکوفا و با موقعیت بسیار خوب می­گردید که به خانه­تان تبدیل شود؟ به هیچ جا غیر از بریتانیا فکر نکنید؛ یک پیشرو اقتصادی و فرهنگی و دارای بهترین و جذابترین استانداردهای زندگی در جهان.

گروه مهاجرت نمایندۀ انحصاری به افراد اجازۀ ورود به بریتانیا جهت راه­اندازی یک شعبه یا شرکت­ تابعه از یک شرکت خارجی در بریتانیا را می­دهد که پیشتر در بریتانیا نماینده­ای نداشته باشد و کسب­وکار خود را نیز در خارج از بریتانیا ادامه دهد. متقاضیانی که به دنبال ورود به بریتانیا از این طریق هستند، باید پیش از سفر اجازۀ ورود خود را از ادارۀ دیپلماتیک بریتانیا در خارج از کشور دریافت کنند.

صلاحیت و الزامات

اگر به عنوان یک نمایندۀ انحصاری به بریتانیا می­آیید، باید:

  1. استخدام شرکتی خارج از بریتانیا باشید که مرکز ریاست و محل کسب­وکار آن در خارج از بریتانیا مستقر باشد.
  2. تجربه و دانش گسترده­ای در صنعت مربوطه داشته باشید.
  3. فردی که نمایندۀ انحصاری شرکت در بریتانیا می­­شود باید کارمند ارشد آن شرکت در خارج از بریتانیا باشد. باید حتماً شخصی برای این کار و خارج از بریتانیا استخدام شود و سابقۀ ایجاد شعب دیگر برای شرکت را نیز داشته باشد.
  4. ملاحظۀ مالی فردی این است که شخص باید پول کافی و در دسترس داشته باشد تا بتواند زندگی خود و بستگان خود را بدون نیاز به تأمین مالی عمومی در بریتانیا پیش ببرد.
  5. قصد ایجاد اولین حضور تجاری آن شرکت در بریتانیا را داشته باشد؛ برای مثال شعبه­ای ثبت­شده یا یک شرکت­ تابعۀ تحت مالکیت.
  6. نمایندۀ انحصاری شرکتهای خارجی ملزم به گذراندن آزمون زبان انگلیسی برای استاندارد اساسی کاربری (A1 CEFR) یا داشتن مدرک معادل کارشناسی بریتانیا که به زبان انگلیسی گرفته شده باشد، هستند.
  7. مزیت متمایز این دسته آن است که فرد ملزم به داشتن منابع مالی مشخصی که شعبۀ بریتانیا را با آن راه­اندازی کند ندارد، زیرا انتظار می­رود شرکت مادر منابع مالی لازم را مهیا کند.

دقت داشته باشید اگر شرکت یک واحد قانونی در بریتانیا داشته باشد که کارکنانی را استخدام نمی­کند یا معامله­­ای انجام نمی­دهد، واجد شرایط خواهید بود. اگر شرکت بر روی استقرار شعبه یا شرکت تابعه در بریتانیا کار کرده، اما هنوز راه­اندازی نشده ­است، شما می­توانید جایگزین نمایندۀ پیشین شوید.

مدت ویزای نمایندۀ کسب وکار خارجی

ویزای اولیه به مدت 3 سال اعطا می­شود و تا 2 سال دیگر نیز قابل­تمدید است. پس از اینکه 5 سال را در بریتانیا گذراندید، می­توانید درخواست اقامت دائم (IIR) را ارائه دهید.

کار مجاز

یک نمایندۀ انحصاری نباید قصد استخدام در جای دیگری را داشته باشد و باید به صورت تمام­وقت در پست نمایندگی شرکت مادر کار کند. هیچ الزامی مبنی بر حداقل درآمد یا حداقل مدرک تحصیلی برای نماینده وجود ندارد.

کارکنان روزنامه، خبرگزاری یا تلویزیون

درصورتی که به شما تلکیفی بلندمدت اعطا شده باشد، می­توانید به عنوان یکی از کارکنان روزنامه، خبرگزاری یا سازمان تلویزیونی خارجی به بریتانیا بیایید

اقامت دائم (ILR)

متقاضی پیش از اینکه واجد شرایط درخواست اقامت دائم شود، باید 5 سال در بریتانیا حضور داشته باشد و نمی­تواند در دورۀ سنجش صلاحیت به هیچ دستۀ مهاجرتی دیگری برود. متقاضی اصلی و بستگان بالای 18 سال او در هنگام تقاضای اقامت باید آزمون زندگی در بریتانیا را بدهند (بستگان می­توانند به جای آن آزمون ESOL را با سرفصل شهروندی بگذرانند) و مدرک زبان انگلیسی B1 (متوسط) یا معادل آن را داشته باشند.

درخواست تمدید

در زمان تمدید، باید مدارکی را به شرح زیر ارائه کنید:

  • فعالیت تجاری در بریتانیا ارائه شود تا نشان دهد شرکت بریتانیایی راه­اندازی و ثبت قانونی شده است.
  • در بریتانیا فعال و با حسابها، قراردادها، فاکتورها و اظهارنامه­های خود شرکت در حال معامله باشید.
  • برای همان شخصی کار ­کنید که در زمان صدور ویزا برای وی کار می­کردید.
  • باید نشان دهید شرکت خارجی همچنان مرکز اصلی و عملیاتهای خود را در طول این 5 سال در خارج از بریتانیا ادامه داده و شرایط پیوست­شده به آخرین خروج نیز به آن الصاق شده است.

الزامی مبنی بر حداقل درآمد وجود ندارد، اما باید مشخص شود شرکت آنقدر ثبات دارد که بتواند نمایند­ۀ انحصاری خود را حمایت کند و یک شرکت تجاری پایدار است

اعضاء خانواده

اعضاء خانواده و بستگان می­توانند در هنگام ورودتان، با ویزای شما به بریتانیا بیایند. اگر خارج از منطقۀ اقتصادی اروپا (EEA) یا سوییس هستید، باید اعضاء خانواده­تان نیز ویزا بگیرند.

بستگان به افراد زیر گفته می­شود:

  • شوهر، زن یا والدین
  • فرزندان زیر 18 سال

توجه : مطالب و اطلاعات ارائه شده تنها جنبه آگاهی و اطلاع رسانی دارد و جنبه توصیه تخصصی و حرفه ای ندارد. ابرود بیز هیچ مسئولیتی را از هر گونه ضرر و زیان ناشی از اقدامات بر پایه اطلاعات مذکور به عهده نمی گیرد. برای اطلاعات بیشتر و هر گونه توصیه و راهنمایی تخصصی و حرفه ای با ما ارتباط برقرار کنید. © حقوق تألیف و کپی رایت: هر گونه کپی برداری بدون دریافت اجازه رسمی از مطالب ابرودبیز غیر قانونی می باشد و پیگرد قانونی خواهد داشت

Bize Ulaşın

+90 212 963 05 52
Size en kısa zamanda geri dönuş yapıcağız

©2018 AbroadBiz Bütün Haklar ve İçerekler AbroadBiz Aittir

Compare

Log in with your credentials

Forgot your details?