fbpx

گرنادا

شهروندی از طریق برنامه‌ی سرمایه‌گذاری

پایتخت

سنت جورج

منطقه‌ی زمانی

(UTC-04:00)

مساحت کل

344 km2

زبان

انگلیسی (رسمی)، فرانسوی با لهجه‌ی محلی

نزدیک ‌ترین کشور

پورتوریکو، دومینیکا، سنت کیتس و نویس

موقعیت

کاریب، جزایر بین دریای کاریب و اقیانوس آتلانتیک شمالی

جمعیت

110,152

واحد پول

دلار کاریب شرقی (XCD)، همراه با دلار آمریکا

کشورهای بدون ویزا

115 کشور بدون ویزا

گرنادا که در بین مردم به “جزیره‌ی غارتگران” مشهور است و این، بدان دلیل است که هزاران غارتگر محلی در آن‌جا وجود دارند و رشد کرده‌اند، یکی از چشم‌نوازترین اسکله‌ها در منطقه‌ی کاریب است. این منظره‌ی برین اما، یکی از بی‌شمار مناظر اغواکننده‌ای است که می‌توان در بین سه جزیره‌ی اصلی از آن بازدید نمود.

چرا سرمایه‌گذاری در گرنادا؟

غواصی، مسافرت با کشتی، رستوران‌های عالی، سواحل شگفت‌آور، و تقویمی از بزم و جشن‌های فراموش‌ناشدنی، و بسیاری دلایل دیگر وجود دارند که باعث شده تا بسیاری از سرمایه‌گذاران ارزشمند، این منطقه را به عنوان یک مقصود خود ترجیح دهند. در بیست سال گذشته، اقتصاد گرنادا، از کشاورزی به سمت تدارک خدمات متمایل شده است. صادرات عمده‌ی آن شامل جوز است که به دومین تولیدکننده‌ی برتر در دنیا تبدیل شده است، همچنین دانه‌های کاکائو، ماهی، و آرد گندم است. مقاصد صادرات اصلی آن، ایالات متحده، سوئیس، آلمان، هلند، و کانادا هستند. سایر گونه‌هایی که برای صادرات تولید می‌شوند، عبارتند از: گل جوز، میخک و دارچین. میه‌ها و سبزی‌هایی که صادر می‌شوند عبارتند از موز و مرکبات.

بخش توریستی گرنادا به حد قابل ملاحظه‌ای در حال رشد است، و این جزیره روز به روز، سهم بیشتری از بازار توریست کاریب را از آن خود می‌نماید. مقدار زیادی از این گسترش، مدیون سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی، به عنوان اشخاص تاجری هستند که گرنادا را به خاطر محبوبیت آن از سوی بازدیدکنندگان و مسافرانی که برای فراغت به آن‌جا سفر می‌کنند، برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌نمایند. این کشور برای به دست آوردن ارز خارجی، بسیار بر توریسم تکیه دارد.

مبانی قانونی

شهروندی گرنادا از طریق برنامه‌ی سرمایه‌گذاری، به افراد و خانواده‌ی ایشان این اجازه را می‌دهد که شهروندی یا اقامت دائمی اخذ نمایند. متقاضیان باید درخواست خود را از طریق نهادهای دارای گواهی‌نامه ارسال نمایند، و نباید مستقیماً از سوی خودشان، با دولت مکاتبه نمایند. شهروندی از طریق برنامه‌ی سرمایه‌گذاری، در آگوست سال 2013 پا به عرصه‌ی وجود گذاشت، هنگامی که پارلمان گرنادا قانون شماره‌ی 15 سال 2013 را وضع نمود، این قانون با عنوان ‘قانون شهروندی گرنادا از طریق سرمایه‌گذاری، 2013’ شناخته می‌شود. هدف بیان‌شده در این قانون، ‘امکان دریافت اقامت دائمی و شهروندی در گرنادا با ثبت‌نام از طریق سرمایه‌گذاری در گرنادا’ است.

شایستگی و شرایط

جدیدترین برنامه‌ی شهروندی اقتصادی، یعنی طرح آزمایشی گرنادا، به سرمایه‌گذاران دارای صلاحیت و اعضای خانواده‌ی ایشان این امکان را می‌دهد تا برای شهروندی درخواست دهند و از تسهیلات سفر بدون ویزا بهره‌مند شوند. حق شهروندی گرنادا بر اساس برنامه‌ی سرمایه‌گذاری، در سال 2013 و تحت مقررات مشروح در قانون شهروندی گرنادا از طریق سرمایه‌گذاری، آغاز شد. در سال‌های اخیر، توریسم، به بخش راهبر سرمایه‌گذاری‌های مستقیم خارجی در گرنادا مبدل شده است. دیگر بخش خدماتی که در حال رشد است،  صنعت مالی ساحلی است، که –به همراه عملکردهای قوی در ساخت و ساز و تولید- به رشد خروجی کشور کمک نموده است.

دولت گرنادا، به عنوان بخشی از استراتژی جذب سرمایه‌ی خارجی خود، با تعدادی منتخب از کسب و کارهای مرتبط با توریسم، کشاورزی، و تولید، به صورت تنگاتنگ کار کرده است. ایشان از طریق پیاده‌سازی شهروندی از طریق برنامه‌ی سرمایه‌گذاری، همچنین امیدوارند تا فرصت‌هایی برای سرمایه‌گذاری ایجاد نمایند که اشتغال پایدار را برای ایشان به ارمغان آورد. این برنامه، در قبال الزامات بسیاری که متقاضیان باید آن‌ها را برآورده نمایند، مزایای قابل توجهی را برای ایشان ارائه می‌نماید. متقاضیان برای آن‌که برای دریافت شهروندی گرنادا، تأیید صلاحیت شوند، باید یکی از الزامات سرمایه‌گذاری مشروح در زیر را برآورده نمایند و همچنین معیار زیر را نیز دارا باشند:

  • دارای شخصیتی ممتاز باشند؛
  • هیچ سوء پیشینه‌ای نداشته باشند؛
  • دارای سلامت عالی باشند؛
  • دارای ارزش خالص شخصی بالایی باشند.

گزینه‌ های سرمایه‌ گذاری

پروژه‌ی مصوب (املاک)‌ در گرنادا

یکی از گزینه‌هایی که در اختیار متقاضیان دریافت شهروندی گرنادا از طریق سرمایه‌گذاری، قرار می‌گیرد، سرمایه‌گذاری بر روی یکی از پروژه‌های مصوب دولتی است. برای تأیید صلاحیت، متقاضی باید بر روی یک ملک با حداقل مقدار 000/350  دلار آمریکا سرمایه‌گذاری نماید. فرایند دریافت شهروندی گرنادا از طریق سرمایه‌گذاری، معمولاً بین 3-4 ماه طول می‌کشد. در حال حاضر، این پروژه‌ها شامل توسعه‌ی املاکی از جمله هتل‌ها، ویلاها، و تفریح‌گاه‌‌ها هستند. به خاطر رشد صنعت توریسم، در حال حاضر، تقاضا برای تسهیلات اسکان توریست‌ها در حال افزایش است. بنابراین، توسعه‌ی املاک برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال برگشت سرمایه‌های خود هستند، فرصتی جذاب تلقی می‌شود.

متقاضیانی که مسیر سرمایه‌گذاری بر روی پروژه‌های مصوب (املاک) را برمی‌گزینند، باید حداقل به میزان 000/350 دلار آمریکا، سرمایه‌گذاری نمایند. آن‌ها باید این ملک را حداقل به مدت سه سال نگه دارند و پس از آن، شهروندی را دریافت خواهند نمود.

موارد اهدایی دولت به سرمایه‌های انتقالی ملّی (NTF)

به منظور آن‌که یک متقاضی، بر اساس این برنامه، دارای صلاحیت شناخته شود، ‌مقادیری را به سرمایه‌ی انتقالی ملّی (NTF) که توسط دولت کنترل می‌شود، اهدا می‌نماید. این گزینه به فرد اجازه می‌دهد تا فرایند را در دو مرحله، به انجام رساند: مرحله‌ی اقامت دائمی و مرحله‌ی درخواست شهروندی. به هر حال شما می‌توانید به صورت مستقیم فقط برای شهروندی تقاضا دهید. مقدار سرمایه‌ی لازم 000/200 دلار آمریکا است و به ازای هریک از اعضای خانواده، مقادیری کارمزد اضافه می‌شود.

هزینه های متقاضی

  • 50,000 ABD Doları : Tek bir başvuru sahibi veya dört tabîsi olan bir aile için.
  • 25,000 ABD Doları : Ek tabîler için.
  • 5,000 ABD Doları: Başvuru Sahibi / Eşi için
  • 0 ABD Doları: 0-11 yaş arası tabî için
  • 2,000 ABD Doları: 12-17 yaş arası tabî için
  • 5,000 ABD Doları: 65 yaşından büyük ebeveynler de dahil olmak üzere 18 yaşından büyük tabîler için

NTF işlem ücretleri, pasaport ve sadakat yemini ücretlerini içerir.

  • 4,000 ABD Doları : Başvuru sahibi için
  • 4,250 ABD Doları: Başvuru sahibinin eşi ve 65 yaşından büyük ebeveynler de dahil olmak üzere 18 yaşından büyük her tabî için
  • 3,250 ABD Doları: 18 yaş altı tabîler için

NTF işlem ücretleri, pasaport ve sadakat yemini ücretlerini içerir.

  • 11,500 ABD Doları : Başvuru sahibi için
  • 4,400 ABD Doları: Eş için
  • 3,400 ABD Doları: 18 yaş altı tabî için
  • 4,400 ABD Doları: 65 yaşından büyük ebeveynler de dahil olmak üzere 18 yaşından büyük tabîler için
  • Yurttaşlığa Kabul Sertifikası Ücreti – kişi başına 750 ABD Doları
  • Hızlandırılmış Pasaport Çıkarma Ücreti– kişi başına 1,200 ABD Doları

اعضای خانواده و اعضای تحت تکفل

گرنادا به افراد این امکان را می‌دهد که شهروندی دوگانه داشته باشند، و این شهروندی می‌تواند اعضای خانواده، مانند همسر، فرزندان تحت تکفل، و والدین تحت تکفل را نیز شامل شود. فرزندان و نوجوانان می‌توانند دسترسی‌های ترجیحی به دست آورند، و در برخی موارد از مدارس و دانشگاه‌های برتر استفاده نمایند.

توجه : مطالب و اطلاعات ارائه شده تنها جنبه آگاهی و اطلاع رسانی دارد و جنبه توصیه تخصصی و حرفه ای ندارد. ابرود بیز هیچ مسئولیتی را از هر گونه ضرر و زیان ناشی از اقدامات بر پایه اطلاعات مذکور به عهده نمی گیرد. برای اطلاعات بیشتر و هر گونه توصیه و راهنمایی تخصصی و حرفه ای با ما ارتباط برقرار کنید. © حقوق تألیف و کپی رایت: هر گونه کپی برداری بدون دریافت اجازه رسمی از مطالب ابرودبیز غیر قانونی می باشد و پیگرد قانونی خواهد داشت

Bize Ulaşın

+90 212 963 05 52
Size en kısa zamanda geri dönuş yapıcağız

©2018 AbroadBiz Bütün Haklar ve İçerekler AbroadBiz Aittir

Compare

Log in with your credentials

Forgot your details?