fbpx

ویزای انگلیس - بریتانیا

انتقال بین شرکتی – ردیف ۲

پایتخت

لندن

منطقه زمانی

UTC 0:00

مساحت کل

۲۴۳,۶۱۰ کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی

نزدیک ‌ترین کشورها

سلطنت مشروطه و قلمروی مشترک‌ المنافع

مکان

اروپای غربی

جمعیت

63,742,977

واحد پول

پوند بریتانیا (GBP)

کشورهای بدون ویزا

157 کشور بدون ویزا

گروه‌ فوق برای شرکت ‌های چند ملیتی تهیه می ‌شود که می ‌خواهند از کارکنان فعلی خود که در شعبه خارج از کشور همان شرکت‌ ها یا دفتر مرکزی مشغولند برای کار در بریتانیا یا انگلستان دعوت به عمل آورند. لازم است تا پشتیبان یا سازمان حامی مورد نظر گواهی‌ حمایت از متقاضی را صادر کند و باید اطمینان حاصل کند که حقوق پیشنهادی و شرایط فرد متقاضی با مقررات مربوطه هم‌ خوانی دارد. لازم است تا متقاضیان بر اساس نوع درخواست حداقل امتیازات را به دست آورند تا با موفقیت ذیل گروه مذکور قرار گیرند. حال وزارت کشور صحت متقاضیان یا درخواست‌ کنند گان و همچنین این موضوع را بررسی خواهد کرد که آیا آن‌ ها قصد دارند شرایط کسب جواز برای آنچه که درخواست دادند را تأمین ‌کنند.

گروه بندی الف. انتقال بین شرکتی – ردیف ۲

انتقال‌های درون شرکتی در حال حاضر به چهار گروه فرعی ذیل تقسیم می ‌شود:

۱. کارکنان کوتاه‌ مدت

گروه فرعی فوق برای کارکنانی ایجاد شده است که بناست برای 12 ماه یا کمتر در خصوص شغلی که نیاز به مهارت دارد و فردی که به تازگی از نیروی کاری مقیم استخدام شده است قادر به انجام آن نیست، به انگلستان منتقل شود.

امتیازات مورد نیاز به این بستگی دارد که آیا متقاضی در حال ارائه درخواست اولیه خود است یا مدت ترک کشور مبدأ و اقامت در انگلستان را تمدید می‌کند؛ بر این اساس امتیازات به شرح ذیل هستند:

No. 
Application Necessary Points AttributeMaintenance
1Primary Application605010
2 Extension Application (in case of expanding beyond 3 years)
705010

الزامات و شرایط مورد نیاز برای مشمولیت

  • کارکنانی که در کشورهای خارجی مشغولند باید در زمان ارائه درخواست حداقل بیش از 12 ماه برای شعبه خارجی یا دفتر مرکزی کار کرده باشند.
  • شغل مذکور باید در حد تحصیلات تکمیلی باشد، سالانه حداقل 30000 پوند برای آن پرداخته شود و حقوق پرداختی هم سطح یا بالاتر از نرخ مناسب آن شغل بر طبق آیین ‌نامه وزارت کشور باشد.
  • به متقاضی موفق به اخذ مجوز ورود اجازه داده خواهد شد تا برای مدت اشتغال به اضافه یک ماه یا برای شش ماه (هر کدام که کوتاه‌ تر باشد) وارد بریتانیا شود.

چنانچه برای متقاضی موردنظر درخواست اقامت شود تا زمان قرارداد (مدت اشتغال) به اضافه 14 روز به وی اجازه اقامت داده خواهد شد و یا مابه ‌التفاوت بازه زمانی که در حال حاضر به وی اجازه داده شده است و 12 ماه (هر کدام کوتاه‌ تر است) ملاک قرار می ‌گیرد.

۲. کارکنان بلند‌ مدت

گروه فرعی فوق برای کارکنانی ایجاد شده است که بناست برای 12 ماه یا بیشتر در خصوص شغلی که نیاز به مهارت دارد و فردی که به تازگی از نیروی کاری مقیم استخدام شده است قادر به انجام آن نیست، به انگلستان منتقل شود.

امتیازات مورد نیاز به این بستگی دارد که آیا متقاضی در حال ارائه درخواست اولیه خود است یا مدت ترک کشور مبدأ را تمدید می‌کند و امتیازات به شرح ذیل هستند:

No. 
Application Necessary Points AttributeMaintenance
1Primary Application605010
2 Extension Application (in case of expanding beyond 3 years)
705010

الزامات و شرایط مورد نیاز برای مشمولیت

  • کارکنانی که در کشورهای خارجی مشغولند باید در زمان ارائه درخواست حداقل بیش از 12 ماه برای شعبه خارجی یا دفتر مرکزی کار کرده باشند.
  • شغل مذکور باید در حد تحصیلات تکمیلی باشد، سالانه حداقل 500/41 پوند برای آن پرداخته شود و حقوق پرداختی هم سطح یا بالاتر از نرخ مناسب شغل مذکور باشد.
  • به متقاضی موفق به اخذ مجوز ورود اجازه داده خواهد شد تا برای مدت اشتغال به اضافه یک ماه یا برای سه سال و یک ماه (هر کدام که کوتاه‌ تر باشد) وارد بریتانیا شود.

چنانچه درخواست اقامت برای متقاضی موردنظر شود، افرادی که در حال حاضر ویزای ردیف ۲ دارند، طبق قوانین موجود پیش از 6 اپریل 2011 به مدت دو سال یا تا زمان قرارداد (مدت اشتغال) به اضافه 14 روز، ویزا دریافت خواهند کرد؛ هر کدام کوتاه‌ تر است، ملاک قرار می‌گیرد. (چنانچه درخواست مربوط به تغییر استخدام نباشد)

۳. کارآموزی افراد فارغ‌ التحصیل

گروه فرعی مذکور مربوط به افرادی است که به تازگی فارغ‌ التحصیل شده‌اند و نیاز دارند تا به عنوان بخشی از برنامه ساختار یافته کارآموزی خود که به وضوح پیشروی به سمت نقش‌های مدیریتی و تخصصی را تعریف می ‌کند؛ به بریتانیا بیایند.

الزامات و شرایط مورد نیاز برای مشمولیت

  • فرد متقاضی یا داوطلب باید برای حداقل سه ماه در شعبه خارج از کشور یا دفتر مرکزی کار کرده باشد و خواهد توانست تا برای حداکثر 12 ماه درخواست ورود به بریتانیا را بدهد.
  • این افراد همچنان لازم است تا 50 امتیاز مربوط به خصایص و ویژگی‌های فردی و ده امتیاز مربوط به معاش را برای واجد شرایط بودن به دست آورند.
  • شغل مورد نظر باید در سطح تحصیلات تکمیلی باشد، سالانه حداقل 800/24 پوند برای آن پرداخته شود و حقوق پرداختی هم سطح یا بالاتر از نرخ مناسب شغل مذکور باشد.

۴. انتقال مهارت‌ ها

این زیر گروه متعلق به کارکنان خارج از کشوری است که بناست به شعبه بریتانیا در شغلی با تحصیلات تکمیلی منتقل شوند تا مهارت‌ها و دانشی را که برای انجام شغل خود در خارج از کشور نیاز خواهند داشت فراگیرند یا مهارت خود را به نیروی کار بریتانیا منتقل کنند.

الزامات و شرایط مورد نیاز برای مشمولیت

  • هیچگونه حداقل شرایطی در خصوص تجربه شرکت وجود ندارد.
  • به متقاضیان برای مدت حداکثر شش ماه مجوز ورود داده خواهد شد. جابه‌جایی و اتقال به سایر گروه‌ها یا درخواست برای اقامت بیش از شش ماه مجاز نخواهد بود.
  • متقاضیات به پنجاه امتیاز مربوط به ویژگی‌ها و خصایص فردی و ده امتیاز مربوط به معاش نیاز دارند تا برای قرارگیری در این گروه واجد شرایط گردند.
  • آن‌ها نیازی به امتیازات بخش زبان انگلیسی ندارند.
  • این شغل باید در سطح تحصیلات تکمیلی باشد، حداقل سالانه 500/24 پوند به آن پرداخت شود و نرخ پرداختی به آن هم سطح یا بالاتر از نرخ مناسب این شغل باشد.

قابل ذکر است که: جابه‌جایی بین گروه‌ها یا درخواست برای تمدید یا اقامت برای بیش از دوازده ماه اجازه داده نخواهد شد.

ب. امتیازبندی بخش‌ ها

۱. خصایص و ویژگی‌های فردی

متقاضی باید در این بخش 50 امتیاز  بگیرد که می‌توان آن را در قالب معیارهای ذیل مطرح کرد:

  1. گواهینامه معتبر پشتیبان یا حامی- 30 امتیاز
  2. حقوق مناسب- 20 امتیاز

این الزام در میان سایر الزامات و شرایط، نمی‌تواند بیش از سه ماه از تاریخ درخواست متقاضی، صادر شده باشد و باید ثبت شود که این شغل در فهرست حرفه‌های سطح تحصیلات تکمیلی قرار می‌گیرد، درست همان‌طور که در آیین‌نامه منتشره توسط وزارت کشور برای حامی‌های Tier2 بیان شده است (در خصوص موارد استثنا به سنجه‌های موقت زیر نگاه کنید)

2. معاش

لازم است تا متقاضی در این بخش به 10 امتیاز دست یابد. این امر به طرق زیر امکان‌پذیر است:

  1. ارائه صورت‌های بانکی که مربوط به سه ماه آخر پیش از تاریخ درخواست است (با مانده آخر دوره‌ای که از تاریخ آن بیش از یک ماه قبل از تاریخ درخواست نگذشته باشد) که نشان می‌دهد مانده در تمام زمان‌ها حداقل 945 پوند است؛ یا
  2. کارفرما (حامی) می‌تواند تضمین کند که معاش و گذران زندگی و محل اقامت را در طی ماه اول استخدام فرد در بریتانیا فراهم خواهد کرد. لطفا توجه کنید که تنها حامی دارای درجه A قادر به تضمین معاش برای کارکنان آتی خواهد بود.

معاش افراد وابسته

لازم خواهد بود تا متقاضی نشان دهد که علاوه بر 945 پوندی که برای خودش نیاز است، برای هر یک از افراد وابسته خود می‌تواند 630 پوند جهت گذران زندگی و معاش فراهم کند.

حامی فرد متقاضی نیز قادر خواهد بود تا معاش و گذران زندگی افراد وابسته به کارمند آتی را نیز تضمین کند.

چشم‌ انداز اسکان

کارکنان ردیف ۲ می‌توانند به مجرد اتمام 5 سال در گروه‌های زیر، درخواست اقامت دائم در بریتانیا کنند، افرادی که اخیراً دارای ویزای  Tier2  (انتقال درون شرکتی) هستند در گروه‌های ذیل درخواست اقامت می‌کنند:

  1. دارنده اجازه کار واجد شرایط (تنها بر اساس انتقال درون شرکتی)
  2. نماینده کسب‌ و کار خارج از کشور

افراد وابسته نیز اجازه خواهند داشت تا همراه با متقاضی اصلی برای اسکان درخواست دهند در صورتی که به آن‌‌ها به عنوان وابسته متقاضی اصلی اجازه اقامت داده شده باشد (در خصوص والدین با این شرط است که آن‌ها حداقل دو سال اخیر را در بریتانیا همراه با متقاضی اصلی زندگی کرده باشند)

توجه : مطالب و اطلاعات ارائه شده تنها جنبه آگاهی و اطلاع رسانی دارد و جنبه توصیه تخصصی و حرفه ای ندارد. ابرود بیز هیچ مسئولیتی را از هر گونه ضرر و زیان ناشی از اقدامات بر پایه اطلاعات مذکور به عهده نمی گیرد. برای اطلاعات بیشتر و هر گونه توصیه و راهنمایی تخصصی و حرفه ای با ما ارتباط برقرار کنید. © حقوق تألیف و کپی رایت: هر گونه کپی برداری بدون دریافت اجازه رسمی از مطالب ابرودبیز غیر قانونی می باشد و پیگرد قانونی خواهد داشت

Bize Ulaşın

+90 212 963 05 52
Size en kısa zamanda geri dönuş yapıcağız

©2018 AbroadBiz Bütün Haklar ve İçerekler AbroadBiz Aittir

Compare

Log in with your credentials

Forgot your details?