fbpx

دومینیکا

اخذ شهروندی از طریق برنامۀ سرمایه‌گذاری

پایتخت

روسو

منطقۀ زمانی

(UTC-04:00)

مجموع مساحت

751 کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی (زبان رسمی)، گویش‌های محلی فرانسوی

نزدیک‌ ترین همسایگان

پورتو ریکو، سنت کیتس و نِویس

موقعیت جغرافیایی

کارائیب، جزایر بین دریای کارائیب و اقیانوس اطلس شمالی

جمعیت

73,499

واحد پول

دلار کارائیب شرقی (XCD)، وابسته به دلار آمریکا

کشورهای بدون ویزا

112 کشور بدون ویزا

کشور دومینیکا که به خاطر طبیعت زیبا و دست‌نخوردۀ خود «جزیرۀ طبیعت» نام گرفته است، یکی از مهیج‌ترین جزایر منطقۀ کارائیب است و یکی از بهترین استانداردهای زندگی در این منطقه را به رخ همگان می‌کشد.

چرا در دومینیکا سرمایه‌گذاری کنیم؟

دومینیکا با نام رسمی کشور «مشترک‌المنافع دومینیکا» جزیرۀ زیبایی است که از سواحل شنی دست‌نخورده، کوهستان‌های انبوه و سرسبز، چندین هکتار جنگل استوایی بکر و برخی از بهترین مناطق غواصی و پیاده‌ روی در منطقۀ کارائیب برخوردار است. دومینیکا با برخورداری از ترکیبی متنوع از مردم و فرهنگ‌های انگلیسی، فرانسوی، آفریقایی و کارائیبی از نظر سیاسی و اقتصادی دولتی با ثبات با کمترین نرخ جرائم در منطقه است.

مبنای قانونی

برنامۀ اخذ شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری در مقررات منتشره بنابر بخش 101 قانون اساسی و بخش‌های 8 و (1)20 قانون شهروندی مقرر شده است.

صلاحیت و شرایط

این برنامه در ازای الزامات متعددی که متقاضیان برآورده می‌سازند، مزایای بسیاری در اختیارشان می‌گذارد. به منظور کسب شرایط موردنیاز برای اخذ شهروندی در دومینیکا متقاضیان باید از معیارهای زیر برخوردار باشند:

  • برخورداری از شخصیت ممتاز؛
  • حداقل 18 سال سن؛
  • عدم سوء سابقۀ کیفری؛
  • برخورداری از سلامت کامل؛
  • برخورداری از سواد اولیۀ زبان انگلیسی؛
  • سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرقابل‌استرداد در دولت دومینیکا.

نکتۀ مهم: با اتباع  کشورها و حوزه‌های افغانستان، چچن،عراق، کرۀ شمالی، پاکستان، سائو تومه و پرنسیپ، عربستان سعودی، سومالی، سودان، ترکمنستان، ازبکستان و یمن برحسب مورد برخورد می‌شود.

گزینه‌ های سرمایه‌گذاری برای تابعیت و شهروندی دومینیکا

پروژه‌ های تأیید شده (املاک و مستغلات) در دومینیکا

برای کسب شرایط موردنیاز برای اخذ تابعیت دومینیکا به کمک گزینۀ املاک و مستغلات تحت برنامۀ اخذ شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری، متقاضی ملزم به خرید املاک و مستغلات مجاز به ارزش حداقل 200.000 دلار آمریکا است.

کمک مالی به دولت

اگر سرمایه‌گذار به تنهایی متقاضی باشد (برای اعضای خانواده درخواست شهروندی نشده باشد)، سرمایه‌گذارِ بدون همراه ملزم به سرمایه‌گذاری به میزان 100.000 دلار آمریکا است.

ملزومات سرمایه‌گذاری برای خانواده‌هایی که در پیِ تابعیت دوم هستند در زیر فهرست شده است:

  1. متقاضی بدون همراه: مستلزم مشارکت غیرقابل استرداد معادل 100.000 دلار آمریکا است.
  2. متقاضی اصلی و همسر: مستلزم مشارکت غیرقابل‌استرداد معادل 175000 دلار آمریکا است.
  3. متقاضی همراه با حداکثر سه وابسته (متقاضی همراه با همسر و دو فرزند زیر 18 سال): مستلزم مشارکت غیرقابل استرداد معادل 200.000 دلار آمریکا است.
  4. متقاضی با حداکثر 4 وابسته یا بیشتر (متقاضی همراه همسر و بیش از دو فرزند زیر 18 سال): مشارکت غیرقابل‌استرداد معادل 200.000 دلار آمریکا (به اضافۀ 50.000 دلار آمریکا به ازای هر وابستۀ بیشتر) است.

در خصوص پروژه‌های بخش خصوصی، تأکید دولت بر بخش‌های گردشگری، فناوری اطلاعات و کشاورزی است و بنابراین آن دسته از پروژه‌های بخش دولتی که از طریق این برنامه تأمین سرمایه می‌شوند در یکی از این بخش‌ها قرار خواهند گرفت.

به ‌محض تکمیل مصاحبه و تسلیم مدارک موردنیاز، گواهی شهروندی ظرف مدت حداکثر هشت هفته صادر می‌شود. بااین‌حال، مدت این فرایند می‌تواند برحسب کشور متبوع فعلی متقاضی متغیر باشد. گواهی شهروندی که تابعیت کشور مشتر‌المنافع دومینیکا را تصدیق می‌کند به امضای وزارت امور حقوقی خواهد رسید.

هزینه‌های فرایند تقاضا

3000 دلار آمریکا به ازای هر تقاضا

هزینۀ راستی ‌آزمایی (مورد نیاز در هر دو روش خرید ملک و کمک به صندوق دولتی)

  • متقاضی اصلی- 7500 دلار آمریکا *
  • همسر- 7500 دلار آمریکا
  • وابستگان 16 و بالای 16 سال- 4000 دلار آمریکا

برای متقاضی اصلی و هر یک از وابستگان همراه او مبالغ دولتی زیر درخواست می‌شود:

  • 000 دلار آمریکا برای متقاضی بدون همراه
  • 75000 دلار آمریکا برای خانوادۀ حداکثر چهارنفره با احتساب متقاضی اصلی
  • 000 دلار آمریکا برای خانوادۀ حداکثر 6 نفره با احتساب متقاضی اصلی
  • 000 دلار آمریکا به ازای هر وابستۀ بیشتر زیر 18 سال؛ 25000 دلار آمریکا به ازای هر وابستۀ بیشتر بالای 18 سال.
  • با توجه به اینکه تقاضای تابعیت تحت این برنامه مستلزم خرید ملک است، مدت زمان این پروسه ممکن است به طول بینجامد که بستگی به ملک انتخاب‌ شده دارد.

سایر مبالغ (موردنیاز در هر دو روش خرید ملک و کمک به صندوق دولتی)

  • هزینۀ گواهی شهروندی- 750 دلار آمریکا برای هر نفر
  • هزینۀ صدور سریع گذرنامه- 1200 دلار امریکا برای هر نفر

هنگامی که سرمایه‌ گذار پذیرفته می‌شود، مبلغ پرداختی به حساب دولت دومینیکا واریز می‌شود. از مبالغ تأمین‌ شده از این طریق در پروژه‌های بخش دولتی و خصوصی که نیازمند بودجه تشخیص داده‌ شده‌اند استفاده می‌شود

اعضای وابستۀ خانواده

کشور دومینیکا به افراد اجازۀ برخورداری از تابعیت دوگانه را می‌دهد و تابعیت می‌تواند به اعضای خانواده، مانند همسر، فرزندان وابسته و والدین وابسته نیز تعمیم یابد. کودکان و جوانان می‌توانند از دسترسی ممتاز و در برخی موارد از کمک ‌هزینۀ تحصیلی برای تحصیل در مدارس و دانشگاه‌ های برتر بهره‌ مند شوند.

فرد «وابسته» به یکی از افراد زیر اطلاق می‌ شود:

  • فرزند زیر هجده (18) سال متقاضی اصلی یا همسر او؛
  • فرزند متقاضی اصلی یا همسر او در سنین بین 18 تا بیست ‌و هشت (28) که پس از تولد 18 سالگی به طور تمام‌ وقت مشغول به تحصیل در مؤسسات دانشگاهی رسمی و شناخته شده بوده و به طور کامل تحت‌ حمایت متقاضی اصلی باشد.
  • دختر مجرد متقاضی اصلی که زیر بیست ‌و هشت (28) سال سن دارد و با متقاضی اصلی زندگی می ‌کند و به ‌طور کامل تحت حمایت اوست.
  • فرزند متقاضی اصلی یا همسر متقاضی اصلی با سن بالای هجده (18) سال که دچار مشکل فیزیکی یا ذهنی است و به طور کامل تحت‌ حمایت متقاضی است.
  • والدین، پدربزرگ یا مادربزرگ متقاضی یا همسر متقاضی با سن بالای پنجاه ‌و پنج (55) سال که با متقاضی اصلی زندگی می‌کنند و به‌ طور کامل تحت حمایت او هستند.

منظور از «فرزند»  فرزند بیولوژیکی یا فرزند خواندۀ  قانونی متقاضی اصلی یا همسر متقاضی اصلی است.

سؤالات متداول

تمامی گذرنامه‌های دومینیکا تا ده سال دارای اعتبار هستند. برای کودکان زیر 16 سال گذرنامۀ 5 ساله صادر می‌شود.

گذرنامه‌ هایی که اعتبار آن‌ها منقضی شده یا صفحات خالی آن‌ها به پایان رسیده است به آسانی و به ازای پرداخت هزینه در ادارۀ گذرنامه و مهاجرت در دومینیکا یا از طریق کنسولگری‌های دومینیکا قابل ‌تعویض هستند (نیازی به سفر شخص متقاضی به دومینیکا یا کنسولگری ‌های آن نیست).

در صورتی که پس از اخذ شهروندی ملک را به تعداد سال‌های مقرر در اختیار داشته ‌اید، بله می‌توانید.

در حال حاضر هیچگونه مصاحبۀ اجباری برای اخذ شهروندی دومینیکا از طریق برنامۀ سرمایه‌گذاری وجود ندارد اما به صلاحدید دولت ممکن است نیاز به مصاحبه باشد.

گواهی عدم سوء پیشینۀ پلیس سندی است که از سوی دستگاه‌های قانونی ارائه شده و عدم سابقۀ کیفری را تأیید می‌کند.

خیر. در صورت اقدام از طریق این برنامه چه قبل و چه بعد از اعطای شهروندی ملزم به سکونت در دومینیکا نیستید.

توجه : مطالب و اطلاعات ارائه شده تنها جنبه آگاهی و اطلاع رسانی دارد و جنبه توصیه تخصصی و حرفه ای ندارد. ابرود بیز هیچ مسئولیتی را از هر گونه ضرر و زیان ناشی از اقدامات بر پایه اطلاعات مذکور به عهده نمی گیرد. برای اطلاعات بیشتر و هر گونه توصیه و راهنمایی تخصصی و حرفه ای با ما ارتباط برقرار کنید. © حقوق تألیف و کپی رایت: هر گونه کپی برداری بدون دریافت اجازه رسمی از مطالب ابرودبیز غیر قانونی می باشد و پیگرد قانونی خواهد داشت

Bize Ulaşın

+90 212 963 05 52
Size en kısa zamanda geri dönuş yapıcağız

©2018 AbroadBiz Bütün Haklar ve İçerekler AbroadBiz Aittir

Compare

Log in with your credentials

Forgot your details?